Skilt ved fødselen

Høyre og venstre hjernehalvdel skal vistnok jobbe i tospann. Som et team. Som et lag. Det skal være kontakt og hamoni innenfor skallens buede vegger. Jeg vet ikke helt hva som skjer i mitt hue. Av og til ringer venstre halvdel til høyre halvdel uten å få svar,- og av og til er det ingen hjemme. Hverken på høyre eller venstre side. Noen ganger leker de fint, andre ganger snur de ryggen til hverandre. Tenk å vondt det gjør. Hodet mitt jobber mye random. Kanskje derfor jeg jobber med et jeg gjør (voff). Her på nettet er det pop å sende rundt bilder av rare skilt. Rare meldinger på  thai-, kina- og india engelsk. Men dette sliter jeg litt med. For det første er det spam. For det andre er de fleste ikke morsomme. For det tredje har jeg allerede tenkt mange av de. Hjernehavldelene mine leker hele tiden med det øynene filtrerer inn. Vrir og vrenger på meninger og inntrykk og uttrykk. Assosierer vilt og utemmet. Noen sier jeg ser så sur ut noen ganger. Men det er fordi jeg er bortreist i hue. Hjernen er et annet sted hvor morsomme ting skjer.

Kanskje han også kommer ut av skapet en gang

Jeg kjørte opp til mine foreldre i går og da så jeg et skilt over veien.

Ser mange slike skilt, men forteller om få av dem. Hos mine foreldre putta jeg det villeste barnebarnet inn i et skap og vi hadde en rolig kopp kaffe. Og tror du ikke Terese Johaug og Marit Bjørgen fikk meg til å grine i går og. Terese med sitt fortjente og overraskende gull. Marit Bjørgen med sin selskapskjole. High Five med den dama og resten av livet tilbringes i respirator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s