Ringnes har skjønt det, eller……..

Jeg er bare en mann. Eller så mye mann som en mann kan være i dag. En feig mann som er litt tøff av og til. Jeg har ei god kone som er grei. Helt skjønn faktisk. Noen svakheter har jeg jo. Jeg liker øl. Og en litt sånn selvpålagt restriksjonanbefaling har jeg. Kun i helga. Og kun 3 stk av gangen. Kontrakten er sanksjonert av min kjære og akseptert av meg selv. Øl gjør en jo som kjent både usedvanlig feit og ikke så lite teit. Så 3 er tallet. 3 øl.  Godt og akseptert. Men etter 3 øl hadde det smagt godt med den fjerde. Men nei. Har man en avtale med kalorirestriksjonsverket så har man en avtale. Sånn æddebare.

Men så. Jeg så. Jeg så lyset. Is it a bird? Is it a plane? No- its a box! Der stod den, stolt sammen med Christians og Solo. Ringnes har laget en litersboks med øl. Og med litt selvbedrageri og en god porsjon løgn innad så kjøpte jeg 3 bokser. Gudd.

Fikk ikke lyst på den fjerde etter den tredje. Egentlig nok med den første så jeg skulle droppet den andre før jeg åpnet den tredje. Og det gjorde jeg. Holdt med 1. Men tøft Ringnes. Det står limited edition på boxen. Og det er nok lurt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s