Å møte seg sjøl i døra er ille skummelt

Det skjer heldigvis ikke så ofte. For det kan kjapt skremme livskiten fra en stakkar. I livet så skjer det fra tid til annen. Jeg blir svar skyldig. Men ikke så ofte. Stort sett trygg. Jeg har få men gode venner. Jeg er god i det jeg kan, og påstår ikke at jeg er god i noe jeg ikke kan. Enkelt liv. Utfordrende jobb. Men jeg har det godt.

En gang var jeg på Svalbard med to venner. Fantastisk. En uke på ski. Med snublebluss rundt teltet og to skarpladde våpen i teltet. Kanskje bamsen kommer. Den hvite. Men den glimret med sitt fravær og vi tre på tur kunne nyte dagene. Anbefales. Og så kom Simon. På facebook. En venn fra et tidligere liv. Han er på Svalbard akkurat nå. Jeg har ikke truffet han på mange år. Men han tagger meg i alle sine Svalbardbilder. Det varmer. Vi hadde noe spesielt når vi kjente hverandre og vi har det nok ennå. Det er det som er venner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s