Kranfører søkes!

Hvor inni helsikes vanskelig kan det være. Kranfører. Jeg satt her på jobb og lagde en annonse for Kranfører. Stilling ledig. Og jaggu meg. Det krever utdannelse og kursing og sertifikater og attester og curriculum vitaer og bevis og slikt. Skitt. Min jobb krever ingenting sånt. Ikke noe papirbevis. Det jeg har, har jeg i hodet hvor mange påstår at jeg burde hatt mer. Men altså Kranfører. Jeg satt på min jobb og lagde en stilling ledig annonse for kranfører. Og tankene begynt å spinne. Av og til er det lotto trekning i huet. Resultatet ser du over. Myndig må man være for at føre en kran. Bestemt for at det ikke skal gå galt. Presisjon og posisjon. Ting må styres med hard og stø hånd. Og slik går nu dagan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s