Pelskledde øyeblikk, amen.

Enkelte dyr er helt rå. Andre derimot er røkt, stekt eller sågar kokt. Flere arter er bare rådyre, mens et fåtall er billige. Favoritten min er ganske enkelt bare Rådyr. Jeg er en tulling etter skog, trær, gnagsår og flott. Det hender jeg ser både villfuru og flygende pollen på minde skogstuslinger. Jeg har både trampa i salaten og gått over bekken. De magiske øyeblikkene treffer jeg på hver gang. Det sjer alltid noe nytt, noe spennende under trekronene i skogen. Øyeblikkene er der. Det var lenge siden jeg har sett rådyr nå, så gleden og øyeblikket ble desto større. Med min ikke så lengre smidige indianerlusking pleier alt og alle å høre meg på noen kilometers avstand. Men av og til skjer det allikevel. Jeg treffer på rådyr i skogen. Og nå gjorde jeg det 2 ganger på 3 dager. Fantastisk. Rådyrene ante først faren,- men da de så det var meg stoppet de opp og kikket på meg. Vi ser på hverandre lenge nok til at jeg fikk bilde. Takk, herr og fru rådyr. Måtte jegeren bomme på dere to i all evighet, amen.

2 comments

  1. OlePole · May 28, 2011

    Fikk du lokket dem nærmere med litt kjøtt?

  2. tommeivind · May 28, 2011

    Disse var nok av den domestikerte sorten. I skogene på Tveit derimot er de skumle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s