‎Torsdag ‎5. ‎august ‎2021, ‏‎21:17:17

Husk et øyeblikk. Et godt øyeblikk. Et stille øyeblikk. Et sekund av livet ditt. De stille øyeblikkene inneholder ofte den beste tiden. Da naturen roer seg for kvelden og hodet roer seg inn i en god bok. Å se Maya sitte slik å lese gjør godt. Det er et godt øyeblikk som er husket i midt ellers så tomme hode. Og et øyeblikk som kan være godt å hente frem når slutten av november nærmer seg. Når det er tristmørkt allerede klokka fire og slaps slurper seg ned fra himmelen. Da er det godt å hente frem et øyeblikk du en gang hadde. Snu blikket innover og se bildet i hodet ditt. Akkurat slik det var. Akkurat slik du husket det. Øyeblikk kan varme et tomt hode flere ganger enn når det skjedde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s