We need You! Hill, hill.

brooklyn_free_clinic1 brooklyn_free_clinic2 brooklyn_free_clinic3Volunteer at the Brooklyn Free Clinic today. To keep the clinic open and continue to provide quality care, we need you – a licensed physician – to volunteer a small amount of time. No amount of time is too little.

Frivillig støtte til nabolaget. 3 annonser for Brooklyn Free Clinic. 3 annonser som ber om hjelp, og spør etter personen de mangler (Deg – You – U). Reklamebyrået CDMiConnect i New York, USA har valgt en enkelhet, form og stofflighet jeg har sans for. De er et kommunikasjonshus som har spesialisert seg på sykehus og helse. Skulle ønske jeg hadde laget denne kampanjen. Først ble jeg nysgjerrig fordi den var tøff, for et godt formål, og fordi jeg ikke skjønte den. Så leste jeg litt mer og – – – – – ahhhhhhhhhhhhhhhh. Gudd å stilig.

http://www.brooklynfreeclinic.org/

http://www.cdmiconnect.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s