Verdens beste Papirfly

papirfly_tommetankerTakk Newton. Du ga meg 5 stjerner i 2 par barneøyne. D.v.s. oppskriften til verdens beste papirfly. Med utgangspunkt i 2 barnebarn fant jeg to hvite ubeskrevne ark. Jomfruelig celloluse. Jeg brukte 5 minutter på bretting. Og med 5 tusjer, tjuvlånt av tusjfasisten Lucas dekorerte jeg flya.. Resultat = 2 timer moro. Lite skal til for at papirfly blir mer enn papirfly. Plutselig var dette mer enn blanke ark. Det var fly. Ordentlige fly. Stilig. 2 smårollinger som løper rævva av seg for å nå igjen flyene som kræsjlanda i alt fra geranium, mors pynteglass, fars vin til en forbanna katt. Med etterhvert ble kasteteknikken perfeksjonert og morroa gikk over til konkurranse. Hvem flyr lengst? Hvem lander nærmest katten? Takk Newton. Det var virkelig et godt fly. Lykken fikk vinger en stund i stua vår. Verdens beste papirfly gjorde meg til verdens beste bestefar et øyeblikk.

Oppskriften finner du her.papirfly_verdens_beste_tommetanker

 

Et annet kult fly her:

papirflybretting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s