“I work in the Garden!”

“I work in the Garden”, sa min militære venn til min engelske venn. He, he. Grønne fingre har de begge to, om enn litt ulike mål. Jeg er ingen spesielt stor fan av prinsippet militæret. Jeg er ikke militærnekter for det tør jeg ikke. Jeg kan ikke nekte dem noen ting, for de har jo våpen. Min enkle livsfilosofi er å skape fred og ingen fare. Militæret kalles for forsvaret. Men i mange tilfeller bør det kalles for angrepet. Derfor er det med stor tristhet og manglende prinsippfasthet jeg synes overliggende video er kul. Enkel i sin estetikk. Vakker i sin samhandling. Dedikert i sin avanserthet.  Disse gutta er militemmelignære. Gudd å kult. For en gangs skjyld skulle jeg ønske jeg gikk i flokk.militemmelignære_soldater

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s