Bjørn på sauejakt

Holdt på å smelle inn i en Toyota Corolla 98 modell, med rust på stussen. På avkjørselen mot Hånes kom ett brum og et knurr og et bæhhh. En bjørn i himmelen. Grrrrrrrrrr. Breeeeeeeeeems. Corollaen kjørte videre mens jeg stoppa. Inn på grusen før roundabouten. Egentlig så han snill ut. En riktig kosebamse. Men det er gøy om dagen å se til himmels. Dramatiske skyer og fine formasjoner. Av og til bare en sky og av og til noe rart. Biler, pupper, pudler og puslespillbrikker. Alt finnes der oppe. Bare se!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s