Tusen stier rundt Bervannet

Vi er et tuslende turfolk, og skogen i bymarka ved Kristiansand er et godt bevis for det.

Bervannet er et vakkert vann med mange supre badeplasser og bålplasser. Det finnes tusen stier som går dit. Fra alle kanter. Fra sykehuset, opp langs Otra og opp i skogen. Fra Dalane, fra Ravndalen. Fine myke stier og god merking tar deg med på en fin tur. Oppe i heia passerer du Hellestønuten og åpen fin skog hvor furutrærne bærer preg av lang tids kamp mot vind og vær. Lengre dager og klokkestilling har gjort hodelyktene overflødige på våre faste onsdagsturer. Rart å gå de samme stiene i lyset fra solen og ikke fra lyktene. Bymarka i Kristiansand har turer for alle. Og bekkene er fulle av lyder om dagen. Fint når det bruser litt ekstra.

Velg en sti og ta den. Alt er godt merket. God tur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s