Anleggsområde eller Analeggsområde

I tommetanker igjen. Det er vondt å vanskelig og uforklarlig slitsomt å slå dem av. En skogstur var på vei, som vanlig, men før jeg traff skogen traff jeg et skilt. Mange påstår at min høyre og venstre hjernehalvdel ble skilt ved fødselen. Sannsynligvis rett har de. Noe mangler i hvertfall en sted under hår og hodebunn. Men dette dreide seg om et annet type skilt. Jeg stoppet foran et skilt på en byggeplass. Adgang Forbudt stod det, med en liten sinna mann avbildet. Hmm. Anleggsarbeidere er sinna av natur må vite. Jeg hadde lyst å male et smil på skiltet. Og så bare ramlet de på. Bildene. Snodige finurligheter og triste tomme tanker. . Rart hva slags bilder i hodet et skilt kan fremskaffe.

Og dette er bare 4 av dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s