Hei unge mødre og fedre. Ta vare på mobilen din.

Error
This video doesn’t exist

Dette er en liten sikkerhetsvideo. Selv om vi er flinke til å sikre verdier hender det vi slurver. Dette er en enkel liten påminnelse om det å ta vare på det mest dyrebare man har. Det aller kjæreste; Mobiltelefonen. For akkurat som du tar deg av barna og passer på,- så er det enkle forholdsregler du kan ta for at ikke mobiltelefonen skal bli knust i en bil-ulykke. La den for eksempel ligge i fred mens du kjører. Ikke ta den opp. Ikke tekst. Ikke snap. Ikke sjekk instagram. Så enkelt. Jeg ser fortsatt ganske ofte unge foreldre med en hånd på rattet og en hånd på mobilen mens de kjører ut i rundkjøringa på Rona. Samtidig er bilen proppa med barn stroppa fast som om de var tungt sinnslidende og tvangsinnlagt i baksetet. De sitter der så sikkert som de bare kan mens det de burde være mest redd for ligger helt ubeskyttet og løst i forsetet ved siden av mor eller far. En plutselig brems kan få mobilen til å fare i stor fart fremover, smelle inn i ett eller annet og få riper. Ennå til knust glass. Eller det som verre er, den kan ringe.

Samtidig som mobilen ligger ubeskyttet i framsetet sitter ungene bak og tenker; Håper den ikke ringer? Håper vi kommer fram? Håper de der foran ikke trenger å sende en melding akkurat nå?

Det går som oftest bra.

Men av og til ikke.

Kjør forsiktig. Ta vare på mobiltelefonen din.

 

Og BMW, takk for filmen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s