Dvergsneslia eneboligtomter, Kristiansand. A room with a wind.

dvergsneslia“Dvergsnes,- en aldeles fabelaktig halvøy i et område som syder av overskudd og som gir oseaner av positiv energi.”, sitat Skanska.

moderne_idyll_tommetankerAhh, så deilig. Jeg føler overskuddet og kjenner oseanene av positiv energi skylle innover meg. Vi er heldige vi som bor på Dvergsnes som syder av overskudd. Det er kanskje på kontoen de mener, for tomtene er dyre. Noen bor i en “Moderne idyll”, som megleren kaller det nyutbygde området. Og det var det. Før det ble solgt. Før. Utbyggerne klarte å månelandskapifisere idyllen. Og de Moelven-inspirerte klossene som popper opp altfor nærme hverandre kan vanskelig assosieres med idyll i min tankeverden. Men meglerne må jo selge og vi må jo bo. Jeg er subjektiv så det holder siden jeg selv bor jeg like ved. I en gammel idyll. En forblåst idyll som har stått her før Skanska og ABCenter fant frem dynamitten. Og det var en ting porspektene glemte å fortelle om,- . . . vinden.

Forblåst steinrøys!” er kanskje mer korrekt beskrivende. Men muligens ikke like selgende.det_blåser_på_dvergsnes_tommetanker Ett blikk opp på reklame-vimplene til den nærliggende 123 bensinstasjon-automaten kan gi et hint om de lokale vindforholdene. Fordelen med all vinden er jo de “oseanene av positiv energi” som blåser inn over oss.

Yeah right.

2 comments

  1. Marte · March 26, 2013

    Amen! Det blåser altså katter, kalver og føll der ute i den moderne idyllen.
    Nei, hold på hatten utpå hytta, og kos dere med den skikkelige idyllen.

    • tommeivind · March 26, 2013

      De kunne kanskje satt tilbake noen av trærne?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s