Jeg kan telle på Thailandsk

Sa og traktor. 2 fine ting.

Velsignet er jeg. Heldigere enn de fleste tror jeg. Og som Postgirobygget sier,-” Jeg tror jeg har det bedre enn de fleste her til stede”. Jeg har alltid likt å reise, å se nye steder. Folk og fe. Lukter og smaker. Jeg har vært her og der og liker å ta del i den virkeligheten jeg er i. Og nå, mens jeg er hjemme, opplever jeg litt av en annen verden rundt meg. Min sønn giftet seg med ei fra Thailand. Ei vakker ung kvinne som har tatt mye av sitt land og sin kultur med seg. Supansa heter hun. Sa, kalles hun. En flott og spennende jente som ikke er redd for å være den hun er. Hun forteller om munker og buddisme. Om insekter og tradisjoner. Om foreldrene og den lille byen ved Mekong elven. Vi har et lite stykke Thailand hos oss.

Verden er så lett tilgjengelig for oss nå. Vi må forstå og forholde oss til mange kulturer hver dag. Vi tjukkskalla nordmenn trenger litt mer enn oss selv. Vi trenger å ta i mot nye folk. Jeg er glad Sa fant veien til vår familie. Hun har lært meg å telle på Thailandsk.

Sa har sin egen moteblogg på http://bellaluca.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s