Bio-Sweep. Middel mot dårlig arbeidsmiljø

Er du supermisfornøyd med dine udugelige kolleger? Plager dine dustete snyltemedarbeidere livsjiten av deg? Er det samarbeidutfordringer, eller rett og slett latskap i landskapet? Kanskje har du en komplett idiotisk besserwisser i din nærhet. En som alltid har rett når du egentlig har det? Jobber du med amøber i særklasse eller paranoide parasitter. Sliter du med nedsatt funksjonell tankegang i korridorene? Vel, – det finnes et middel for alt dette.  Spre litt Bio-Sweep på jobben. Dumme amøber og innpåslitne parasitter forsvinner som dugg for solen. Sleipe ormer og sopptryner også. Gudd å greit. Bakdelen er at jeg sannsynligvis forsvinner også. Noen ser til og med ikke på det som en skadelig bivirkning….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s