Genial krabbefangst.

Krabbene er et nattaktivt dyr, og det er da de kommer opp til rekkbar dybde for krabbefangst. Problemet er at da sover jeg. Uansett så er det stress å stå opp midt på natta. Opp i båd, på med vest. På med lykt og krabbehov i hennane.

Latskapen min førte til en gryende ide som ble testet ut her en dag. Jeg har startet egen velværeavdeling for taskekrabber,-Valsvikodden Krabbespa. Krabbene lever et tøft liv i havet og trenger litt oppmerksomhet, omsorg og omtanke. Et Spa var tingen.

Behandlingene vi tilbyr. 

Valsvikodden Krabbespa pumper opp frisk sjøvatn fra Korsvikfjorden. I tommsoneterapi benyttes flere typer behandlinger. For de som bare vil ha en behandling, følger vi et standardprogram,- koking. Ellers kan det variere mellom undervassmassasje, kalde og varme algeinnpakningar, dusjspyling, affusjonsdusjar, badstove og spesielle masker, hud- og kroppsmassasje, klassisk ansiktsbehandling, slankende/oppstrammende behandlinger, aromaterapi samt spikerakupunktur. Felles for alle behandlingene er at de foregår i et sjøbodnært miljø og avsluttes med koking.

Ukens Tilbud,- 750,- kr.

Sett de trette føttene  ned i et varmt og deilig fotbad med økologisk havsalt. Dette etterfølges av en eksfoliasjon som gir deg myke føtter og en kjølende maske som øker sirkulasjonen. Avsluttes med massasje av føtter og ben. Til slutt,- koking.

Ingen klager er så langt mottatt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s