Nyttår Saften og et lite delelager.

nyttår2014_og to_deler_vann_tommetankerGratulerer alle venner med vel overstått 2013,- snart. Et år som lett lar seg oppsummere for min del. 1. Maya dro til Brasil. 2.Ole og Tomm dro til Smukfest. 3. Husbygging.

Jeg sa til min kone sist vi bygde hus at det skal jeg aldri gjøre igjen. “Neste gang skal vi kjøpe “nøkkelferdig” sa jeg bestemt. ” Ja, hvis du setter i gang nå blir det jo nøkkelferdig før vi flytter inn!” sa hun. Vel, softeTomm har bygd hus, Maya møtte sin healer i Brasil, og en kamerat og jeg møtte Prince i en Bøkeskog. Året har vært vondt for mange i verden, men godt for oss. Vi er heldige. Vi har funnet gullbilletten til WillyWonka. Og skal du ha et nyttårsforsett med mening så er det dette: Del mer. Del dine penger. Del din tid. Del dine meninger. Del din glede og del din sorg. Vær sammen med de du er glad i face to face og ikke facebook to facebook. Gå ut å hør fuglene kvitre istedenfor å twitre. Ta vare på deg selv og gjør ting litt langsommere. Bygg ditt eget lille delelager.

Godt Nyttår alle sammen. Og husk enhver nyttår saft skal nytes med to deler vann.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s