The Dark Side of the Swan

killer_swan_tommetanker

Lego er lego. Jeg 52 år og smugbygger lego. Når barnebarna sover, er borte, er på skolen eller er i barnehagen så er fortsatt legoen her. Ikke i skapet. Ute av skapet. Jeg er ikke stolt av det selv om jeg er stolt av det. Men jeg velger også å komme ut av skapet. Akkurat som legoen.  Den har ikke noe valg. Det har jeg. Men jeg velger alderen vekk og gir meg legoen i vold. Med tomme tanker angriper jeg klossene med barnslig glede. På eskene står det jo ofte aldersangivelse. Fra 3 år. Fra 5 år. Fra 8 år. Fra 12 år. Jeg har ennå ikke funnet en eske som sier; fra 52 år. Men jeg er innafor alle de andre så jeg ligger på gulvet og bygger. Siste verk er svanene til Darth Wader. StarWars svanen som burde vært innafor. Men dessverre ikke ennå. Den kommer nok.

killer_swan2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s