tadegsammen.no

tadegsammen_2

Fantastisk! “Ta dere sammen!” Alle sammen. Jeg og. Men meg mindre enn andre. Jeg har allerede tatt meg sammen. Litt. Men jeg kan bli bedre. Det kan du og. Alle kan det. En fantastisk inforeklamefilmserie er skapt. Atle Antonsen portretterer noen jeg kjenner. Til og med noen av mine venner. Jeg kjenner dem igjen, og ser de dette kjenner de seg sikkert igjen de og. Få bare håpe de gjør noe med det.

Og hill, hill til Alexander Reklamebyrå ved Marius Wold og Ying Hau som har bistått Grønt Punkt sterkt ved produksjonen. Tekstforfatter har vært Jeppe Christoffersen, produsent Fredrik Pryser og regissør Patrik Syversen.

 

Se flere filmer på: http://www.grontpunkt.no/tadegsammen

Og takk til Ingvild som viste meg siden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s