Denne ukas snakkis på Hånes

hånes_tommetankerhånesgrillen_tommetankerDersom du har venner på Hånes, så ikke besøk dem akkurat nå. Fra Bamåsen i sør til Grovika i nord. Hveteveien, Havreveien, Epleveien og andre veier. Ikke besøk dem i disse dager om du ikke er over normalt intressert i det de snakker om. Det er rett og slett kjedelig å være der. Enspora. Til og med til Nedre Timenes har det spredd seg. Og jeg vil anta de sliter med morgenbønnen på Ansgar Kristne Skole nå for tiden. For på Hånes er det andre bønner enn de til himmelen som gjelder. Og misforstå meg rett. Ingen skal hånes på Hånes, en går bare litt lei dersom en kommer utenfra. Det snakkes kun om en ting.  – Kaffe.  . . Kaffe . . . Kaffe. . Intressant nok. Jeg er glad i kaffe. Men når alle snakker om det! Kaffe kan jo også være så mangt, men på Hånes snakkes det kun om Cappucino Iskaffe. Alle snakker om det!

Om ikke Hånesgrillen tar feil da?

iskaffe_tommetanker

3 comments

 1. Marte · January 5, 2014

  Vel, jeg har aldri hørt snakk om den, for å si det sånn…

  • tommeivind · January 5, 2014

   Ukas snakkis på Dvergsnes er Te, Marte.

   • Marte · January 11, 2014

    Æ tog´an!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s