Skatteetatens Årskonferanse.

skatteetaten_tommetankerTa 2 Paracet og håp det går over. Eventuelt påfør deg selv en god springskalle, eller rett og slett,- løp for livet. Det hadde jeg gjort dersom jeg hadde blitt invitert. På en jobb-befaring i dag møtte jeg alle møters  skrekk. Skatteetatens Årskonferanse. Hvilke bilder skaper det i hodet ditt?  . . . Jeg skulle inn i en stor konferansesal for å sjekke Lyd- og bildeutstyret. Jeg måtte vente litt til de som var der inne skulle ha pause. Når pausen var slutt veltet de ut i korridoren. Og de som tøt ut var ingen ringere enn en samlet Skatteetat. Gudd. Det merkelige var at de så ut som vanlige folk. Det luktet hverken komper eller møllkuler. De var ikke gråere i klærne og stive i knærne. De hadde ikke fiskemagefarget hud. Mange av dem smilte.  Hmm. “De ser jo akkurat ut som deg og meg!”, hvisket jeg til kollegaen min uten at noen andre hørte det. “Jepp. De er det. Bare smartere!” svarte han.

pauseskatt_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s