Kan det ikke utregnes, kan det ikke være. Gudd å kjedelig.

tommetanker_tommetankerJeg tror ikke på gud og heller ikke på djevelen, men jeg tror på bønner.

Du og meg, og han, og henne, og min mor, og min far, og Knut jeg ikke kjenner. Til og med en Trønder, og jammen meg en tigger. Barnebarna mine. Til og med en dust og attpåtil en prest. En frirbryter og en forbryter. En stor kineser og tre små. Samtlige i Somalia og alle i Etiopia. Finland tar vi med og glemmer ikke Turkmenistan. Ja. Felles energi. Det tror jeg på. Jeg tror vi henger sammen på et vis. Jeg tror ikke på gud, men jeg tror at bønner hjelper. Den kraften og energien vi alle bærer i oss henger sammen med den kraften og energien alle andre bærer i seg. Noen vet de har den og noen er en millimeter inne i sin egen energi og kan bruke noe av den kraften. Mange av de blir latterliggjort. Hånt av de som ikke kan bruke sin egen energi. Når vi ber fokuserer vi vår egen kraft. Jeg tror det hjelper. Du trenger ikke engang folde dine hender så, men det hjelper. Noen bønner metter magen, mens andre bønner metter sinnet. I vår del av verden er matematikk den store guden. Kan det ikke utregnes, kan det ikke være. Gudd å kjedelig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s