Det er ikke bare på skolen barn blir mobbet

never_TAXIteeth_TAXI1sorry_TAXI2Strømme skole gjør mye riktig rundt temaet mobbing. Elever og lærere var på TV en dag på grunn av akkurat det. De slo ring om skolen. Kult!. Og  jeg så barnebarnet mitt på TV. Og kameratene hans. På Strømme skole gjør de mye for å forhindre mobbing. Jeg er glad han går der og har lærere som vil og kan. Det er helt topp. Han må ikke bli mobbet og må heller ikke være den som mobber. Ingen barn trenger den starten i livet. Godt å vite at det er godt på skolen. Og hjemme har de fleste barn det trygt og godt. Men ikke alle. Noen blir mobbet hjemme også,- av foreldrene. Av de som skulle være grunnfjellet for de små. Pass på her også og følg med på hverandre. Vi vil ikke at det skal være vondt hjemme for noen. Vi må bry oss over alt. En opplysningskampanje har gått i Canada. Den tar opp temaet på en vond, men riktig måte. Jeg har sett det før, men det virker denne gangen også. Kampanjen er for Covenant House. En ideell organisasjon for hjemløse barn og unge i Canada.

http://www.covenanthousetoronto.ca/homeless-youth/Home.aspx

Hill, hill til reklamebyrået TAXI i Toronto.

Og hill, hill til Art Director Justin Turco og hans kolleger.

http://www.taxi.ca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s