Ikke veldig fint men veldig flott

lucas_jul_tommetankerJuleskole-allsang i 2. klasse. De små rakkerne og englene har øvd og øvd gjennom et helt år. Og nå kulminerte det hele i et show for familien. Allsang,- Solosang, – Klokkespill og Skuespill. Rent bortsett fra en og annen IdolJunior Wannabe var dette en kjærkommen lidelse å sitte gjennom.  Når 30 7 åringer utfordres i korsang finner vi alt fra småen som tror han er solist, til flinkisjentene som nynner av sted. Og så er det de som står med ryggen til og teller julekuler og har glemt hvor de er. Ikke alle kan høres men du hører i alle fall de som står nærmest mikrofonene og får sine spe små stemmer multiplisert over skolens ikke helt fantastiske lydanlegg. Klokkespill seansen hvor Glade Jul ble taktfast gjengitt ble kun sett av alle unntatt de på første rad, de hørte også.lucas_jul3_tommetanker

“På låven sitter nissen”, ble servert med jazzimprovisasjonens innlevelse. Det var ikke vakkert det vi fikk oppleve,- men du verden så flott. Lærerne elsker tydeligvis ungene like mye som foreldrene. De får de små elevene med, og engasjerer barna på en fantastisk måte. Og selv om harmoniene uteble, så følte jeg meg harmonisk. Støyen ble til lyd som ble til glede. Og mens stolte foreldres mobiltelefoner fyltes opp med disharmoniene og lyste opp tilskuernes øyne satt jeg og smilte. Takk 2.klasse. Dere trollbandt en bestefar også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s