Fashiontips til 17.mai. Dont be slipsless in . . . .

Ganske enkelt genialt. Her slipper man et slips slik at man slipper bunad og allikevel er man passe nasjonalromantisk på selve nasjonalfeiringsdagen. “Med slippers og slips kommer du langt.” , sa aldri bestefar til meg. Men tøff, enkel ide som gjennomføres med tradisjon og sikkerhet. Til og med jeg kunne tenke meg en utgave av dette meningsløse plagget. Slips! Bare ordet skremmer. Tynt, tåpelig og teit. Ikke som meg. Jeg er feit, furten og førti+. Men hadde jeg hatt penger hadde jeg kjøpt. Faktisk 2000 spenn for et slips. De har også vunnet pris fra Rådet for od Design. Vel fortjent. Dyrt men stilig.  Se kolleksjonen på:

http://www.sptzbrgn.no/index.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s