Er du mann eller kvinne?

Hvilken traktor er finest kjære?

Hvilken traktor vil du helst bli sett i? Rangèr disse traktorene fra finest til styggest.

Vitenskapelige studier viser fortsatt at det er forskjell på menn og kvinner, utenom puppene. Vårt genmateriale har etter å ha gått gjennom moodsprossessoren vist oss ulikheter. Hvorfor er det slik at en rosa traktor velges av 100 % av kvinnene i undersøkelen. Mens menns valg spres ut over et bredt spekter. Kun en stylist fra Oslo og 3-4 andre wannabe menn valgte den rosa. Ellers fikk traktoren med belter flest og grommest stemmer. Men den lille rosa traktoren har kanskje økt aksepten og forståelsen hos  vår puppepåhengte andel avbefolkningen om at vi menn digger traktorer. De ordentlige, som kan kjøre i gjørma. De som er store og sterke. De som kan bytte ut grabba, men masse annet rart kraftutstyr. De digger jeg.

Vi, altså menn og kvinner, elsker traktorer på hver vår måte. Kvinner  elsker Moods of Norway, og jeg elsker Woods of Norway  med en skogstraktor implantert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s