9 rette i Lotto. Inkludert tilleggstall!

Grasrotandelen får vente. Jeg skjønner at jeg har et stykke igjen til å bli Lottovinner. Men jeg burde hatt premie. Så dårlig som dette er det vel bare Teite Tullingen Taperen Tufsen Tomm (The 5Ts) som kan gjøre det. Men som den ukuelige dusten av en optimist jeg er tipper jeg igjen til helga. Jeg har til og med stiftet eget idrettslag slik at jeg selv også får grasrotandelen. Og selvom jeg burde vært selvskreven med denne kupongen så får vel også Lottoklubben vente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s