Brev til min kusine,- Lisa, The Rabbit Doctor, og resten av slekta.

Hei.

Jeg fikk høre nytt om deg fra min bror. Du fortalte om deg og familien din. Stilig. Jeg husker deg jo, men du har alltid bodd så langt vekk. Aldri i Norge. Og nå bor du i Pacific Palisades, et navn forbudet med glamour og glitter for oss stakkars nordmenn. I denne byen din nordvest for Los Angeles i California fant jeg ut at det bor ca 27.000 mennesker. Og der bor du som er jeg er i familie med. Min kusine Lisa. Hadde det ikke vært for din kjærlighet til Norge og ønske om kontakt hadde jeg vel aldri hørt noe mer om deg. Jeg husker deg fra når du bodde i Spania, og når du var på besøk i Norge. Men ellers har du og din bror vært de eksotiske slektningene som alltid har bodd utenlands. Persia, Israel, Spania, Florida, California. For oss iskalde nordmenn er dette eksotisk ja.

Men nå, med Facebook, YouTube, Twitter kan vi få kontakt, på nytt. Du har alltid vært min kusine, men du har alltid bodd så langt vekk. For langt vekk til å besøke. Jeg googlet deg selvfølgelig. Du bor jo i Hollywoods forgård. Pacific Palicades. En Hollywoodfrue.

Eller kanskje ikke. Jeg lærte at du er veterinær og tar vare på kaninene til de rike og berømte. Kanindoktor. Uvandt tittel. The Rabbit Doctor. Det kan ikke være mange steder det er market for slikt. http://www.rabbitdoctor.com/ Men så fint. Du jobber med det du er glad i og har en flott familie. Av resten av slekta har jeg kontakt med noen fettere og noen kusiner, og noen er på facebook. 

Dersom du er på facebook kan du finne dem. Min bror Hans Petter, Bjørn, Finn, Børge, Elisabeth, Nadia og Johanna. Alle i slekt med deg.
Da jeg obligatorisk googlet deg dukket det opp nye ting om deg. Jeg så det flotte huset ditt på google streetview og fant ditt navn i en hollywood film. Hall of fame, he,he.

http://www.imdb.com/title/tt0483789/

I 2008 filmen,- Richard III, fant jeg din mann og deg  i rollelisten, stilig.

  • Woman with cell phone: Dr. Lisa Brevik Anderson  – deg.
  • Dueling Children: Paul Brevik Anderson og Erik Brevik Anderson – dines barn.
  • Dueling Children’s grandmother: Parvin Brevik –  tante.

Hele familien i en film. Den må jeg leie en dag.

Takk Lisa for at du tok kontakt. Den må holdes.

Hilsen fetter Tomm

One comment

  1. Lisa Brevik · August 4, 2012

    Thank you, Tomm….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s