Hypp, hypp, hora og 17. mais sanne ansikter

Nasjonaldagen er over. 18. mai er her med flagrende minner fra i går. Og sår. Sår i beina og sår i lommeboka. Den ligger for øyeblikket i koma på intensiven, med akutt behov for overføring av nye midler. Nodeland ble den lykkelige geografiske enhet som mottok penger for kalde pølser og lunka kaffe. En dag for svevende hundrelapper i Nodelandshallen. Men for en fin dag. Med hipp, hipp, hurra fra barnebarn og hypp, hypp, hora fra nye landsmenn. Trompeter og basuner. Lyd og leven og ellevill glede. Det var en god dag i lag med en god familie. Takk til alle som gikk i tog. Takk til alle som spiller i korps. Takk til alle som steller i stand. Og takk til flygende kyr og kaninen i taket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s