Bomtur i Kristiansand

bomtur_i_kristiansandJeg bor på Strømme og satt meg i bilen. Jeg hadde noen ærender. I det jeg passerte bommen på Bjørndalssletta husket jeg at jeg skulle hente noe i barndomshjemmet på Gimlekollen. Jeg kjørte opp Prestheiabakken og ut av bomringen. Jeg plukket opp det jeg skulle, svingte ned mot byen igjen og passerte bommen på Bjørndalssletta en gang til. Deretter kjørte jeg opp forbi Sødal og ut av bomringen. En liten  skogstur opp til Skråstadvarden var fin. Vel nede i bilen igjen kjørte jeg gjennom bommen ved Sødal og inn i byen. Jeg skulle opp til Bilopphuggeren og da måtte jeg ut av bomringen igjen. Og siden jeg etterpå skulle ut på Odderøya kjørte jeg like godt gjennom bommen på Gartnerløkka. Når det var gjort gikk turen til Vågsbygd senter for litt shopping og dermed ut av bomringen igjen. Ferdig med shoppinga dro jeg hjemover. I all min visdom tenkte at dette var mye bomturer. Jeg kjører utenom bomringen hjem. så turen gikk over Slettheia, opp Dalane til Kvarstein og Vennesla før jeg dro over heia til Ålefjær. Rundt fjorden via Ryen til Hamresanden. Videre forbi Hånes og hjem til huset på Strømme. Jeg hadde unngått ny betaling i bomringen men brukt dobbelt så mye i drivstoff. Da jeg skulle finne mobilen og ringe kona oppdaget jeg at jeg hadde glemt den igjen i Vågsbygd.

En ny bomtur var i emning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s