Det er så flott gjort Maarten

Selvom det blæs. Blæs mye. Enda mer blæsing og ennå mer bølger. -Så kommer Maarten. Selv om sommeren ikke kommer og varmer turistene så gjør du det. Sight seeing i stiv kuling. Vi ser deg ofte stampende modig mot bølgene med ennå modigere turister. Hutrende med sammenkrøpne nysgjerrige blikk på dekk. Det hender de vinker til oss, og vi vinker tilbake. I vinduene under dekk klemmer neser seg mot duggete vinduer for å få et glimt av vår vakre skjærgård. Maarten svikter ikke. Maarten tar ansvar og viser frem vår flotte lille stribe av knatter, måger, maneider og kyst. Uansett vær og dårlige tyske og italienske og franske og japanske knær. Pensjonister fra alle verdenshjørner titter på vårt lille forblåste krypinn og vi titter tilbake. Et lite felles øyeblikk. Takk Maarten.

http://www.maarten.no/index.php?menuid=1&expand=1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s