All ære til Ingeborg

Jeg har stor respekt for håndverkere.  De som er gode og behersker sitt fag. De vet hva som er rett og riktig og korrekt for sitt laug. Snekkere, murere, elektrikere, blikkenslagere og andre tyske schlagere. Jepp. Dyktige i sin greie. Respekt og hill, hill. På en gatestubb ved Markens ble jeg kjent med et nytt fag. Et nytt håndverker yrke. Noe som jeg tror muligens jeg kunne passe til. Medfødt så å si. Men til denne dag har det vært ukjent for meg, og den eneste jeg vet om i kongeriket Norge som innehar tittelen holder altså til i en bakgård ved Markens i Kristiansand og heter Ingeborg. Ingeborg er Tråkler. Tråklerist av fag. Tråkleri og tråklera. Hun driver Ingeborgs Tråkleri. Kult. Kona sier ofte at jeg “tråkler” ting til. Vet lite om hva det innebærer bortsett fra at jeg muligens rotet litt av og til. Skiltet som fortalte om Ingeborgs Tråkleri var ihvertfall tøft. Finnes det en fagforening for Tråklere?

2 comments

  1. Ingeborg kølling · December 5, 2012

    Helt fantastisk at du liker skiltet mitt,det er min kjære snekker bror som har satt sammen min ide.Min kjære mor og min tante kari har jeg arvet knapper etter,å siden min mor ikke fikk oppleve mitt nye lokale er det ekstra varmt for meg at jeg hadde disse knappene lagret.Hun likte også å tråkle,å hennes mor før henne.Du er hjertelig velkommen på min systue any time……..takk for reklamen…..hilsen ingeborg

    • tommeivind · December 7, 2012

      Hei. Hyggelig du likte mine krøllete tanker. Min svigerdatter jobber på MaTCH, og det var mens jeg ventet på henne jeg så ditt fantastiske skilt. Egenart er en dyd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s