Podagra, gikt og leddsmerter.

Du vet det. Du kjenner det. Når influensaen har tatt kvælertak på deg og du bare ligger å ønsker deg selv nedgravd. Når du ikke har vondt for å le men vondt i alle ledd likevel. Vondt å krølle tesane, vont å pelle seg i nesa. Vondt å reise seg og vondt å sette seg. Faktiskt ganske vondt å bare ligge stille. Slik er det å ha podagra hvistnok, bare alle vondtene er samlet i tæran og stortåa. Gudd. Vondt må det være. Og denne vondten er det et reklamebyrå som har gjengitt, for et produkt som skal lindre leddsmerter. Gikt er ennå værre. Gudd. Vet ikke om det hjelper, men får jeg podagra skal jeg teste det. Finslig photoshop arbeid som en ikke ser med en gang. Enkelt fortalt. Når leddene, bare hyler og skriker og verker konstant skal dette middelet hjelpe. Annonsene hjelper iallefall for mine kreative visjoner.

Mediebyrået er Point Blank, India, med Art Director Hemant Teli med designerne  Mahesh Varekar, Nilesh Sawant, Alexander Koilpitchai Nadar, Asif Ansari på laget.

http://pointblank.co.in/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s