Veske eller pung? Eller begge deler?

tomm_skrulle_tommetankerI en P3 dokumentar tas det opp problemstillingen ” Damer med baller”. Det vil si damer som går rundt med både veske og pung. Egentlig er det ingen problemstilling, men heller fasinerende. Noen menn er vakrere som damer enn de er som menn og andre damer som er damer. Transseksueller finnes i mange kulturer. Stilig. La folk være folk. Jeg er nok ikke helt der ennå, men mange påstår jeg er på god vei. Jeg har alltid blitt sett på som skrullete, og nå er det også bevist at jeg er 36% skrulle. P3 har laget en vitenskapelig test som fastslår hvor mye dame du egentlig er.

http://p3.no/dokumentar/mann-uten-penis/#Streit-eller-skeiv

streit eller skeiv_P3

Gå til denne artikkelen om damene med ballene intresserer deg mer.

http://p3.no/dokumentar/mann-uten-penis/#Damer-med-baller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s