Fuglekasseskogen! og Hvordan lage en fuglekasse.

fuglekasseskogen_tommetankerOh glede. Skulle ønske jeg var en kjøttmeis. Det vil si å veie 80 kilo mindre enn nå. Leve på en lavkarbodiett bestående av alt hva Grete Rhode anbefaler,- smuler, makk, mygg og frø. Jeg skulle ønske jeg kunne flyhøyt på lavkarbo, og jeg skulle ønske jeg kunne lande i åpningen av en av disse fuglekassene. I en skog like ved der jeg bor fant jeg disse. En fuglekasseskog! Et nytt lite nabolag for småfuglene. Trygge ruge- og redeplasser hengt opp av en gjeng med barn. Og hvilket tiltak. Jeg blir så glad når barn er med på slike ting. Istedenfor PS, Wee, x-box og TV. Lag ei fuglekasse. Fine ting for folk, fugler og skog. Og fin ting for Tomm i tommetanker. Lag en fuglekasse! Klikk på bildet under å få inspirasjon!

fuglekasseskogen3_tommetanker

hvodan lage en fuglekassehttp://miljolare.no/aktiviteter/by/natur/bn4/?vis=veiledning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s