Fasinerende Torsdagsvask på Hånes

torsdagsvask_Skilt__tommetankerTorsdagsvask! Ikke personling. Jeg har jo annenhver tirsdag som min hygienevaskedag. Må ikke vaske meg for ofte for da forsvinner alle de skitne tankene. Men. Nei, dette handler om torsdagsvask for bilen! Fra 129,- på YX Hånes.  Søle og salt, suppe og kaldt. Bilene skifter farge og karakter i takt med gradestokkens jo-jo politikk. Blank og fin blir til grå og grin. Men da har vi vaskehallen på tappen som står klare til å lage bilen fin igjen mot en hviss godtgjørelse.  Jeg gidder ikke bruke svamp og såpe og slange. Jeg kjører inn i vaske hallen og etter 10 minuttersmirakuløs bilschpaa er bilen rein. Men aldri på en torsdag. På torsdager kan du vaske bilen for 129,- kr. Spar en 50 lapp! jippiii. 5o spenn sparer du. Det er da jeg lurer på disse bilene og folkene inni dem. For å spare 50 kroner sitter de og venter i en time og enda mer. Gudd å gøy på tomgang. Kanskje de har svigermor på besøk? Kanskje de har troll til kjerringer? Kanskje de har en vaskehallkøfetisj? Kansje de er fulle?Kanskje de bor i Vågsbygd og tror de er på vei hjem i rushtia? Jeg undres. . . . .torsdagsvasken_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s