Automatisk oljepumpe for smøring av sverd!

powertomm_tommetankerGudd! Endelig! En våt drøm blir endelig virkelighet. Jeg står der forsiktig skjelvende med en svak dirrring, for ikke å si sitring mellom benene, i hendene. Glemt var  ville våte fester. Glemt var 30 kroners lottogevinster. Glemt var skjønne damer og även killar? Glemt var glamorøse lappeteknikker. Glemt var hengekøyeferien på Bali. Glemt var brunosten. Tomm har fått seg motorsag. 1,6 ustyrlige, men villige, hestekrefter med automatisk oljepumpe for smøring av sverd. Redusert tretthet av operatørens armer på grunn av anti-vibrasjons system. Kan en mann ha det bedre. Tiden stod stille et øyeblikk. Så dro jeg i snora og et brummende nirvana var over meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s