Er jeg en motstander av tilhengere, eller tilhenger av motstandere?

tilhenger_tommetankerJeg er tilhenger av mye. Også tilhengere. Egentlig er jeg tilhenger av det å være tilhenger,  og ikke motstander. Om man sånn sett henger til noe så betyr det at en er over normalt interessert i saken. Jeg er tilhenger av et åpent sinn. Jeg er tilhenger av fordeling. Jeg er tilhenger av økologiske epler. Og jeg er tilhenger av tilhengere. Jeg er en tilhenger og ikke en motstander. Av og til henger jeg til og med en tilhenger bak bilen. Det er jeg ikke motstander av. Jeg er ikke tilhenger av tilhengere som slåss, såkalte “Casuals”. Da blir plutselig tilhengere motstandere og det er jeg jo ikke tilhenger av. Når det er sagt så er jeg motstander av å koble tilhenger kontakter. Mine varig svekkede elektrikerevner får tilhengeren til å ligne på et discoshow. Etter mange timer med tilhengermotstand googlet jeg tilhengerkobling, eller kobling av tilhengere. Noe jeg skulle gjort med en gang. Og for alle dere menn der ute som ikke er tilhenger av å koble tilhengere, og møter motstand fra kona fordi tilhengeren ikke er hengt til, så les dette tilhengerkoblingsskjemaet:

tilhenger_kobling_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s