Båtlivets gleder

cruise_kos_tommetankerlykkelig fiskebåtNoen drar ut i båten, men er allikevel i hotell. De er på cruise. De nyter båtlivets gleder. Noen drar ut i båten slår av motoren, legger seg på dekk og bare nyter langsomme dager og ser på de som nyter båtlivets gleder på cruise og ser livet passere forbi. Sommeren er raus i år. Noen drar ut i båten for å dra opp fisken. Godt for dem,- vondt for fisken. Vi trenger ikke stresse mer og lete og lengte etter sol og svaberg.  I år ligger de der ferdig oppvarmet og venter på oss. Uansett hvordan vi kommer oss dit. Drivende, padlende, tøffende, rekende eller fossende. Solfaktoren synker i takt med stigende grader i sjøen. Nyt, kos og klem den varme sommeren.sjektekos_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s