Cleavage, kløft og rørleggere

cleavage_tommetankerJeg har tenkt det selv. Og sikkert mange med meg. En rørleggersprekk er en kvinnes brystkløfts stygge fetter. Den visuelle likheten er der, men assosiasjonene tilknyttet denne likheten er hinsidigt ulike i lillehjernen. Den ene vil du tenke på, det andre ikke i det hele tatt. Det er tanker der som bare ikke bør forfølges. Allikevel er det en kreativ gjengjeng i Tyskland som bruker denne likheten til sin fordel. Kult! Rørleggersprekken er vel sannsynligvis skyld i at menn i andre land velger å gå i kjortler.

rørleggersprekk3rørleggersprekk1rørleggersprekk2Reklamebyrået Scholz & Friends i Berlin med fotograf Markus Mueller og Artdirektor Michael Johne står bak en kampanje som fremhever rørleggersprekken. Hele kampanjen er godt laget. Den fremhever håndverkere og deres fag. Vi trenger dyktige håndverkere. Hill, hill til Scholz & Friends.

http://www.s-f.com/berlin/de/creation/cases/image_kampagne_deutsches_handwerk/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s