Finn.no – Mulighetenes marked

Salg er en vitenskap. Det handler ofte om god timing. Finne målgruppa og treffe dem midt i magen med produktet ditt. Annonsen jeg fant på finn nå nettopp tror jeg har bommet totalt på timingen. Norge er i lock-down på grunn av virus overalt. Smittsomme saker. Det å prøve å selge brukte bakterier samlet for 700 spenn tror jeg kan bli vanskelig akkurat nå. Etterspørselen etter bakterier har aldri vært særlig stor, men jeg tror den er på et bunn-nivå i disse covid-dager.

Men det fine med finn.no er at de har alt der. Du kan selge alt, og kanskje noen der ute akkurat i dag mangler noen bakterier. Finn.no – mulighetenes marked.

Jeg kan finne det jeg trenger og alt jeg aldri trenger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s