Maya forlot meg i dag til fordel for en annen

maya_reiste_i dag-tommetankerMaya reiste i dag. Etter en flott 17. mai med tog og familie reiste hun. Med seg i bagasjen har hun bagasje. Noe som er tungt å bære på. ME. Myalgisk Entrofasi,- eller utmattelsessyndrom som det kalles. Det er tung bagasje. Men blir det som sist kommer hun hjem med mindre bagasje enn når hun dro. Med fem over ti flyet fra Kristiansand fløy hun til Oslo. Etter litt venting og samling av medreisende reiser hun videre til Brasilia i Brasil. Til John of God. Litt av et navn. Et navn han ikke har valgt selv, men fått. De kaller ham det. For han er verdens Snåsamann. En eldre mann som fikser det andre ikke kan. Mange tror på han. Mange tror ikke på han. Men det er fordi de ikke vet. De vet ikke det jeg vet, og det Maya vet. Mannen de kaller John of God gjør gode ting. Han hjelper mennesker med sykdommer og lidelser. Han trosser legevitenskapens matematiske tilnærming med virkningsfull kraft. Maya dro til ham i dag. Og jeg ønsker henne god tur. Jeg sitter her alene og håper hun tar med seg mindre hjem enn når hun dro. Det er den beste presangen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s