En slange i paradokset

hoggorm_tommetankertre_slanger_tommetankerNei kjære venner. Det er ikke meg denne gangen. Det handler om en hageslange, en slange og en wannebe slange. Det er en kort oppsummering av gårdskveldens hendelser. En intetanende mann med tomme tanker gikk og skvatt med den gule slangen sin denne solfylte aftenen. Mannen var meg og jeg skulle vaske utedoen og vedboden. Og med slangen i hånd hilste jeg på en stålorm som ikke er en orm men et krypdyr uten bein. Gudd for et paradoks. I slekt med krokodilla men ikke helt like skummel. Til om med hageslangen følte medynk. For hageslangen er jo en slange. Men så, i mine tommetanker gikk det nesten galt. Min fot landet nesten på en slange som er en slange. En hoggorm lå stille i lynga og ventet på et solid måltid. Hadde jet ikke sett den hadde jeg endt opp som en klump i magen på en slange. Heldigvis så jeg den og vi ble venner og inngikk fredsavtale. Du spiser ikke meg og jeg spiser ikke deg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s