Når Backstreet Boys blir til menn. Flaut men sant.

tomm_arild_backstreet_boys_tommetankerKona mener det hele er en “HYSJ,HYSJ-affære. Men jeg føler historien må fortelles. Hvordan skal jeg egentlig svare når en kamerat spør: “Blir du med på konsert,- jeg henter deg med båten!” Det helt opp i dagen, innlysende, naturlige og rette ville være et stort,- “JA”. Og det var det jeg svarte,- “JA”. Og det var allerede der min manglende selvinnsikt slo til. “JA”, svarte jeg. Vel vitende om hva som ventet. Så Arild kom med båten og vi putret innover, retning Odderøya Live. 2 godt voksne menn skulle stå side om side  på konsert med Backstreet Boys. En gang et boy-band. Det triste er at når de gutta der virkelig var et boyband, så var vi allerede voksne. Nå var de voksne, og vi var ennå voksnere. På vei inn til drivein_tommetankerkonserten passerte vi drive-in-boat konsertfolket. Når vi etter 7 km på grusvei innover øya endelig kom frem til amfiet avsluttet Morten Harket sin stemningsfulle oppvarming. Og når Gøtta Backstreet Boys entret scenen løftet Odderøya seg. Jeg har vært på mange konserter her.dance Men aldri med et så dansende publikum. menn_backstreet_tommetankerForuten oss og et titalls andre menn, med armene i kors stirrende tomt ut i luften, besto publikum mest av damer og jenter som kunne all teksten og danset til den. Odderøya levde denne vakre, varme sommernatten. Våre mistanker ble bekreftet. Vi var for gamle, hadde feil kjønn, var for dårlige dansere og for kleine til å synge til å passe inn. Men gudd å gøy for en gammel kropp. Glad selvinnsikten sviktet. Et par øl og litt øving på de rette MOOOves var vi der. BACKSTREET MEN! Litt flaut, men sant.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s