Med høy puls til Pink Floyd i Fjæreheia

puls_tommetanker

 

Når Pink Floyd fans sier tributeamatørene fra Vennesla er bedre enn originalen kan vi smile i barten. Jeg har hørt det flere ganger nå. Og de er utrolig flinke. Jeg tror det samme kan sies om kollegene mine i Blank. Kent, Morten, Tor, Javier og Tom. De har jobba vettet av seg i månedsvis nå for å lage spektakulære 3D effekter til Fjellveggen i Fjæreheia. Mens vi andre holdt på med andre tasteting hørte de på PinkFloyd non stop i 2 måneder. Visuelle nytelser og overraskelser dukket opp til de ulike låtene. Flotte å se på på en dataskjerm. Helt vilt på en 20 meter høy fjellvegg. Effekter som utfyller sangene og gir publikum en opplevelse i nye dimensjoner. Når mørket senker seg over både publikum og mygg i steinbruddet i Fjæreheia begynner fjellveggen å leve i takt med musikken. Gudd. Mye har gått galt under testing og jobbing mot konserten. Heldigvis har mer gått riktig. Konsertene er utsolgte. 5500 har betalt for blant annet å se hva Blank steller til. Kult.

puls2_tommetankerhttp://www.fvn.no/fvntv/Se-det-spektakulare-lysshowet-til-Puls-i-Fjareheia-2638375.html#.U8DtO5WKBaQ

One comment

  1. Sissel Irgens Mittet · July 12, 2014

    Vi gleder oss til fredag i Fjæreheia. Gudd, det blir bra med Blanks 3D og Puls’ Pink Floyd tribute!
    Fornøyelig å lese tommetanker:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s