Tenker du som jeg?

hund_i_bil_tommetanker

De fleste menn. Gifte menn nærmere bestemt,- er for feige. For feige til å si hv de tenker når de ser dette bildet. Derfor tar jeg ansvar og spør åpenlyst. Er klistrelappen på bildet over resultatet av en skrivefeil? Er det en D for mye? Jeg vet at dere har tenkt tanken. Alle dere menn med sertifikatet i baklomma. Og har dere gifte menn sagt det ut høyt så er dere vel neppe gift lenger. Hvis ikke dette er en skrivefeilslapp så skjønner jeg heller ingen ting. Hvordan skal jeg forholde meg til et kjøretøy med dette klistret på baksjermen? Hmmmmm. Av og til er tankene til tomme tanker tomme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s