Jeg har en innrømmelse å komme med.

selfie_nisse_tommetankerGleden ved å være bestefar er muligheten til å skremme vannet av barnebarna på julaften. Med foreldrenes samtykke. Bildet over er rett og slett et selfie. Og her kommer innrømmelsen,- “Det var jeg som var nissen”. Bildet ble tatt like før ungene satt muse stille for første gang denne dagen. Stappa med ribbe og riskrem ikledde jeg meg noe som etter hvert ble til et vrangbilde av nissen. Og som denne figuren banka jeg på hos de oppspilte barna. De ble fort nedspilt for å sei det slik. Nå tror de i alle fall på nissen. Om de får sove i natt tviler jeg på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s