Jeg satt fast på rullebåndet i over tre timer!

missa flyetSnakk om uflaks. Det er ikke så mye jeg reiser og så måtte dette akkurat hende meg. Lykkelig trillet jeg av gårde med min trillekoffert på flyplassen. Jeg er litt nervøs av meg så jeg var ute i god tid og hadde gjort meg kjent med utgangen min; GATE 13B. I det jeg rundet et hjørne så jeg den endeløse hallen med shopping og restauranter og taxfree. GUDD, tenkte jeg, – langt å gå. Men redningen var der. Et sånt flyplass-rullebånd hvor man kan stå bortover. Kult. Jeg gikk på og fornøyd stod jeg bortover og kikket på alt og alle. Men så! Plutselig! KLANK! og full stopp. Det stoppa så brått at jeg nesten datt. Heldigvis hadde jeg god tid. Jeg venta på at det skulle komme i gang igjen. Men jeg venta. Og venta. Mekanikeren kom ikke. 5 minutter ble til 15 minutter som kjapt ble til en time. Forbanna kunne jeg registrere at GATE 13B var closed, etter at de hadde etterlyst meg over høytaleren flere ganger. Det endte med at flyet gikk uten meg om bord. Og der stod jeg altså. Midt på rullebåndet. Strandet. Flere kom bort og spurte om jeg hadde deg greit, men lite hjalp det. Først etter tre timer kom rullebåndet i gang igjen og jeg kunne nok en gang så bortover helt til endes. For en uflaks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s