Jeg bestilte feil grus til innkjørselen.

garasjeportInnkjørselen skulle fornyes. Ny grus skulle legges på av en lastebilmann når jeg ikke var hjemme. Han kom og gjorde jobben sin. Han la på ny grus. Det er mulig han burde ant at noe ikke stemte. Men de opplever sikkert mye rart. Og det var jo jeg som bestilte. Og slik går det når du er litt for kjapp på tastaturet. 2,00 cm max, ble til 20,0 cm max. I et tommetanker øyeblikk bestilte jeg ny målsatt grus til innkjørselen. Jeg måtte angi max størrelsen på grusen og det var jo her det glapp. En syk liten kommafeil og innkjørselen vekker plutselig oppsikt. Grus med maxstørrelse 20 cm. Beltevogn er bestilt. Mazdaen er uansett moden for utskiftning etter at jeg første gang skulle prøve å kjøre opp min nye innkjørsel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s